Snerydning kræver udstyr du kan stole på

Vi leverer kvalitetsmateriel fra tre anerkendte mærker

Vi har specialiseret os inden for udstyr og maskiner til snerydning og saltning. Vi har opbygget et solidt samarbejde med Adler, Stark og Holms, der leverer innovativt udstyr og maskiner af høj kvalitet. Det er din sikkerhed for at kunne rykke ud, når det kræves.

Vi er også klar med sliddele, resvervedele og service, så nedetiden begrænses til et minimum.

Kontakt os og lad os få en snak om hvordan vi hjælper dig med snerydningsudstyr!

Adler Arbeitsmaschinen - robuste og funktionelle maskiner

Adler er vores nyeste samarbejdspartner når det gælder snerydning. Tysk kvalitet og præcision hele vejen igennem får dig sikkert i mål. Med sit omfattende program af sneplove, fejemaskiner og spredere kan vi levere lige det du har brug for – kontakt os for en præsentation.

Stark - bredt program af kvalitetsmaskiner

Finske Stark leverer et omfangsrigt snerydningsprogram med effektive sneplove, robuste fejemaskiner og smarte sprederskovle til læssemaskiner og traktorer. Forøg din produktivitet med det rigtige udstyr – og med Stark får du kvalitet. Kontakt os for et godt tilbud.

Holms - velkendt kvalitet og innovation

Holms har i årtier stået for kvalitet og innovation i snerydningsmaskiner. Stort model program i sneplove, fejemaskiner og sprederskovle giver dig mulighed for at vælge lige det udstyr, der passer til din læssemaskine eller traktor. Vi står klar med rådgivning og et godt tilbud.

Interesseret?

Udfyld formularen og vi kontakter dig:

  Eller kontakt mig direkte:

  Heine B Sørensen

  Heine Sørensen - tlf. 2830 2945

  Snemand ⛄️
  0
  Your Cart is empty