SUTTI Slut med isolering, der ligger og flyder på nedrivningspladsen

Sutti

Støvsuger til isoleringsmaterialer

Sutti er løsningen på mange års irritationer og udfordringer med med glas, stenuld og ikke mindst flamingo / polestyren blæsende rundt på nedrivningspladserne. Når facader og gulve brækkes op havner store dele af disse materialer ofte hos naboerne, og så starter ballanden 😉 Dette sammen med store omkostninger ved at manuelt samle op og sortere disse isoleringsmaterialer, gav en professionel nedbryder fra det stormende Vestjylland ideen til at udvikle Sutti.

Se vores intro video her på hjemmesiden, og kom gerne forbi og se Sutti i vores udstillingslokaler i Nyborg. Vi kan også arrangere en demo af Sutti hos en af vores kunder der med stor succes bruger Sutti på deres arbejdspladser.

  • Sutti er bygget til gravemaskiner fra ca. 15 ton og opefter. Den er bygget med en kraftig stålramme forsynet med et skovlskær og tænder, som er stærkt nok til at rive isoleringsmaterialer løs fra beton etc. samt rode rundt i nedrivningmaterialerne for at komme til isoleringen der skal suges op. Inde i rammen er sugemotoren som er monteret med et kraftig sugemundstykke og en stor opsamlingsbeholder.

  • Sutti er bygget med en meget kraftig hydraulisk drevet sugekværn, som samtidig med at den skaber sugeeffekten, kværner den også isoleringsmaterialerne til granulat og blæser det ind i opsamlingsbeholderen.

  • Opsamlingsbeholderen er forsynet med net og en filterpose der fanger de små partikler. Beholderen tømmes efter behov direkte i en container ved at den hydrauliskbetjente bundklap åbnes, hvorpå granulatet faldet ud ved egen hjælp.

Østli Attachments tilbyder rådgivning, salg og service af Sutti – kontakt os for yderligere information.

Sutti i arbejde

Interesseret - kontakt venligst:

    0
    Your Cart is empty