Østli Attachments og recycling er et godt match...

Vi leverer udstyret du skal bruge

Vi har specialiseret sig inden for udstyr og maskiner til nedbrydning og genbrugsbranchen. Vi har opbygget et solidt samarbejde med førende producenter af innovativt udstyr og maskiner af høj kvalitet til at knuse beton, klippe jern, neddele mange typer affald og materialer som skal viderebehandles til genbrug eller på forbrændingen.

Vi har mange års erfaring og viden som leverandør inden for disse brancher og optræder ofte som rådgiver og vejleder for at finde det rigtige og mest effektive værktøj og maskiner til opgaverne vores kunderne står overfor.

Vi er sammen med vores leverandører klar til at hjælpe dig med dine opgaver inden for recycling.

Demarec er specialister når det kommer til nedrivning og sortering...

Demarec udvikler nok branchens mest innovative redskaber til nedbrydning af beton og klipning af stålkonstruktion og skrotjern. Demarec udviklede den patenterede DemaPower cylinder, en cylinder med fire kamre, som udvikler 20% mere kraft og er 20% hurtigere end en konventionel cylinder med samme vægt. Dette betyder en lang række af betonsakse, knusere og multisakse, som leverer overlegen kraft og hastighed

Få mere ud af redskaberne med OilQuicks fuldautomatisk redskabsfæstesystem...

Kombineres Demarec redskaberne med et OilQuick fuldautomatisk redskabsfæstesystem, så spares der masser af arbejdstid / maskintid på skift af redskaber, unødigt slid ved brug af forkert redskab, fordi maskinfører ikke skifter ofte nok, undgås, man øger sikkerheden på arbejdspladsen og arbejder effektivt med hurtige redskaber

Innovative neddelere fra Arjes...

Når materialerne er rykket ned og er vel ude af bygninger mv., så står vores innovative serie af neddelere fra Arjes i Tyskland klar til at neddele beton, tegl, træ, glasfiber, plastik og meget andet affald. Arjes udskiller sig fra andre producenter ved at neddelerakslerne kører asynkront. Det giver en bedre riv-effekt og selvrensning samt en større produktion.

Arjes maskinerne er også unikke med deres kassettesystem, som neddelerakslerne sidder monteret i. Hele denne kassette kan skiftes på under en time. Det betyder, at man kan omstille maskinerne meget hurtigt fra at knuse beton, tegl etc. til at køre træ eller bioaffald igennem. Derved kan maskinerne udnyttes optimalt og bruges til mange forskellige opgaver.

Interesseret?

Udfyld formularen og vi kontakter dig:

    Eller kontakt mig direkte:

    0
    Your Cart is empty