Østli Attachments - Altid et redskab der passer

15 jun

Eftermarkedschef til Østli

Østli er en voksende, veletableret import- og salgsvirksomhed med et stærkt branchekendskab og produktsortiment inden for udstyr til nedbrydning og genbrugsbranchen, med et kraftigt aftryk i Danmark og en fortsat vækst i Norden. Vores styrke ligger i evnen til at arbejde med de bedste internationale brands, kombineret med stærk support fra vores leverandører, samt ekspertise og evne til at udvikle lokale løsninger, der er tilpasset vore kunders behov. Vores fokus er på service og kvalitet, med kunden i centrum.

 

Stillingen som eftermarkedschef

Stillingen refererer til vores administrerende direktør, og du får det fulde ansvar for driften af eftermarkedsforretningen, som består af flere servicepartnere strategisk fordelt i Danmark, på Grønland, Færøerne og på sigt også i Norge. Med til ansvaret hører også udvikling og den daglige drift af vores centrale reservedelslager i Nyborg.

Den nye eftermarkedschef bliver en central og vigtig rollemodel i eftermarkedsforretningen, og du vil blive aktivt involveret i den fortsatte udvikling af servicenetværk, reservedelslager og sliddeleforretning.

Du vil møde ind til en spændende og afvekslende hverdag, hvor kunder og servicepartnere er i højsædet, og hvor du vil blive positivt udfordret på bredden i opgaven. Dine primære fokusområder vil være:

  • Forøgelse af reservedelssalget gennem god kundeservice.
  • Optimering af samarbejdet med vores servicepartnere til fordel for kunderne.
  • Synlighed i ledelsesopgaven og tæt på kunder og servicepartnere, og daglig drift.
  • Motivering og udvikling af servicepartnere og deres montører, med fokus på medarbejdertrivsel, kvalitet, fleksibilitet og den gode kundeoplevelse.
  • Optimering af vores sliddeleforretning
  • Brug af vores servicepartneres store knowhow til glæde for både kunder og forretning.

 

Kvalifikationer

Vi forestiller os, du har en teknisk uddannelse og indsigt i entreprenør- branchen (eller lignende) og deres behov for professionel service og hurtig respons ved nedbrud af deres maskiner og udstyr. Ledelsesmæssigt har du minimum 5 års erfaring fra drifts-, service- eller salgsorganisationer i entreprenør, landbrugs- og/eller industrisegmentet, og du har flair for IT og forretningssystemer.

Som person er du en stærk kulturbærer: synlig, autentisk og udadvendt, og du er forretningsorienteret, proaktiv og beslutsom. Din ledelsesstil er involverende, direkte og anerkendende, og du er god til at afstemme krav og forventninger i din kommunikation. Du tænker fremadrettet, er procesorienteret og hands-on i implementering.

Lønpakken forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

 

Interesseret

Er du interesseret og matcher stillingens krav, bedes du indsende ansøgning og CV i Word eller PDF, til admin@oestli.dk. Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Arjes
02 nov

Østli Attachments bliver forhandler af Arjes neddelere i Danmark

Arjes Sales GmbH indleder et samarbejde med Østli Attachments, som dermed får rollen som forhandler af Arjes produktprogram i Danmark, på Grønland og Færøerne. Samarbejdet indebærer, at Østli Attachments markedsfører, sælger og supporterer Arjes maskiner og anlæg.

Dette samarbejde skal udvide kendskabet til Arjes recycling innovation og Arjes maskinernes unikke, effektive og meget produktive løsninger. Østli Attachments varetager salg og servicesupport via deres nuværende organisation.

Arjes GmbH blev startet af Norbert og Tetyana Hammel i 2007. Norbert havde baggrund, stor viden og mere end 20 års erfaring inden for udvikling og produktion af tilsvarende maskiner. Arjes producerer i dag en af markedets mest innovative neddelere og andet udstyr og anlæg til genbrugsindustrien, med henblik på produktion, levetid, resultat og sikkerhed. I 201 produceres 180 Arjes maskiner i Leimbach i Tyskland af 150 dedikerede medarbejdere, der producerer til og supporterer Arjes maskiner i hele verden.

Samarbejdet med Østli Attachments er præcis, hvad vi har været på udkig efter, og vi ser frem til at udvikle dette marked sammen med Østli Attachments. En forhandler, der har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig inden for genbrugsbranchen, og som sørger for hurtige svar på forespørgsler samt professionellevering, produkt- og servicesupport. Det er også vigtigt for os at have kontaktpersoner, som kender det danske marked og taler dansk. Lars Østli og teamet er meget driftige og har stor viden inden for udstyr til både genbrug og  nedrivningsbranchen, samt mange års erfaring med salg og support af udstyr til entreprenørmaskiner, der kører i genbrug og nedrivning. Og med fuld adgang til vores maskiner og salgs- og supportnetværk, ved vi, at Team Østli kommer til at yde en meget god indsats for os, siger Thomas Hayn, Administrerende direktør hos Arjes Sales GmbH

Østli Attachments blev etableret af Lars Østli i 2006 og var et resultat af en lang og gedigen  erfaring fra salg og service af entreprenørmaskiner hos Volvo Construction Equipment. Arjes maskinerne afspejler Lars’ fornemmelse for høj kvalitet og sikkerhed både ved service og i brug.

– Da vi første gang var i kontakt med Arjes, blev vi mødt med stor imødekommenhed. Et besøg hos en kunde med to Arjes neddelere i Sverige bekræftede, at her har vi fat i det rigtige produkt. Turen gik derfor hurtigt videre til fabrikken i Leimbach. I løbet af besøget stod det klart for mig, at jeg skulle accepterer dette tilbud. Vi glæder os nu til at tage fat i denne nye udfordring, og komme ud og vise disse nye produkter frem i Danmark, på Grønland og Færøerne, og vi glæder os til samarbejdet med Arjes, siger Lars Østli, direktør hos Østli Attachments.

Samarbejdet mellem Arjes Sales GmbH og Østli Attachments starter omgående, og vi glæder os til et komme ud og vise vores nuværende og nye kunder disse super effektive og produktive maskiner.

13 maj

Østli Attachments bliver importør af Holms redskaber i Danmark

Holms Industri AB indleder et samarbejde med Østli Attachments som tager rollen som importør af hele Holms redskabssortiment i Danmark, Grønland og Færøerne. Samarbejdet indebærer at Østli Attachments lagerfører et relevant sortiment af feje og snerydningsudstyr tilpasset markedet. Dette skal bidrage til et styrket samarbejde og hurtigere levering til de Danske, Grønlandske og Færøske forhandlere. Samt en kontakt som kender markedet og det danske sprog.

Holms Industri er et familieejet firma i Motala, Sverige, som leverer markedets måske mest innovative feje og snerydnings redskaber til entreprenører som stiller høje krav på livstid, resultat og sikkerhed. Holms kommer i samarbejde med Østli Attachments til at lagerføre et relevant program af redskaber i Danmark ud fra den viden som formidles mellem de to partnere.

Carl Gindahl, President på Holms Industri AB

– Samarbejdet med Lars Østli er præcis det vi tror vores forhandlere vil have. Hurtigere leveringer, relevante lagemaskiner og en kontaktperson som kender det Danske marked og taler Dansk. Lars er meget driftig og har stor viden indenfor udstyr til Entreprenørmaskiner, med mange års erfaring fra Entreprenørbranchen. Og med fuld adgang til våres redskaber, ved vi at han kommer til at yde et meget godt arbejde for os, siger Carl Gindahl, President på Holms Industri AB

Østli Attachments startedes av Lars Østli 2006 og var et resultat av en lang og gedigen erfaring fra salgs og service af entreprenørmaskiner hos Volvo Construction Equipment. Redskaber fra Holms har været med siden starten eftersom det er redskaber som afspejler Lars fornemmelse af høj kvalitet og sikkerhed både ved service og i brug.

– Da Holms spurgte mig, var det for mig en selvfølge at jag skulle sige ja, da jeg har arbejdet længe med redskaber fra Holms. Skridtet til nu at kunne lagerføre relevante Holms produkter i Danmark for at bedre kunne servicere og levere Holms maskiner til vores forhandlere i Danmark, Grønland og Færøerne var en nem beslutning. Det her er den helt rigtige vej at samarbejde på siger Lars Østli, Østli Attachments

Samarbejdet mellem Holms Industri AB og Østli Attachments starter omgående og indebærer at forhandlerene nu handler Holms redskaber og reservedele direkte fra en lokal aktør.

0
Your Cart is empty