Nye Kinshofer Nox tiltrotatorer

– masser af nye muligheder og forbedringer, nu med 2 års garanti

NOX Tiltrotator fra den tyske producent Kinshofer er et af de mest effektive værktøjer til gravemaskiner fra på 3t til 25t. Nox Tiltrotator leverer som konkurrenterne 360° rotation, men leverer 10-15° større tilt-vinkel med op til 2×55°

NOX Tiltrotator har ingen sårbare tilt-cylindre der stikker ud på siden, så den meget smalle konstruktion gør den meget anvendelig og smal at komme til med langs med f.eks. vægge eller i gravekasser.

Kinshofer Nox Tiltrotatorer leveres med 3 forskellige styresystemer. DF10 hvor alle hydraulikfunktioner leveres og styres af bæremaskinen. DF4 hvor kun Tilt & Rotation styres af bæremaskinen, lås og ekstraudtag styres af Nox via omskifterventiler. NoxProp hvor alle funktioner styres proportionalt af proportionalventiler Nox. Alle ventiler ligger godt beskyttet inde i det støbte hus.

De nye Nox Tiltrotatorer er forberedt til 2D / 3D systemer og har derudover mulighed for en elektrisk gennemføring til brug sammen med specielle sikkerhedssystemer som f.eks. OilQuick OQLS sikkerhedslåsesystem og værktøjsgenkendelse.

Nox leveres med de fleste kendte typer af redskabsfæster inkl. OilQuick som gør det meget hurtigt og enkelt at stille Tiltrotatoren når der ikke er brug for den, eller at den er i vejen.

Interesseret?

Eller udfyld formularen og vi kontakter dig:

  Eller kontakt mig direkte:

  Heine B Sørensen

  Heine B. Sørensen

  Sælger

  +45 5355 0700
  Direkte nummer: +45 2030 2945

  Kinshofer

  – en af de førende producenter af entreprenør materiel

  Kinshofer har med base i Bayern i Tyskland skabt sig en position, som en af de førende leverandører af entreprenør materiel. Koncernen omfatter i dag en række kendte brands som Demarec, RF og Auger Torque mfl. og tilbyder derfor en lang række innovative kvalitetsprodukter til bygge og anlæg, nedrivning, jernbane og alment entreprenørarbejde.

  Østli Attachments kan tilbyde rådgivning, salg og service af Kinshofers produktserier i tæt samarbejde med fabrikken i Tyskland – kontakt os for yderligere information.

  0
  Your Cart is empty