Vi står 100% inde for vores produkter - og står klar til at hjælpe hvis uheldet er ude...

Vi sælger kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter og leverer eftermarkeds, service, original reservedele og sliddele af høj kvalitet, og tilstreber at altid levere til rette tid.
null

Sliddele

Vi har, hvad du behøver af sliddele til din maskine og sender det, så du har det i rette tid – så kort nedetid for din maskine så muligt.

Servicebilerne klar til udrykning

Vores servicepartnere er klar til at hjælpe dig hvis uheldet er ude – der hvor din maskine står…
null

Montering

Vi sørger for at de redskaber, du køber hos os er monterede og klargjorte når du modtager dem – klar til indsats…

Reservedele

Vi lagerfører eller skaffer de dele, der er behov for, hvis uheldet er ude. Vi kender branchens behov for effektivitet og ved at din succes afhænger af at maskiner fungerer…

Ekspeditioner seneste uge

Vi er der, når vores kunder behøver det →
0

Service og support

– det er en af vores fokusområder

Vi hos Østli fokuserer og tilstreber at yde branchens bedste service og tekniske support på de produkter vi sælger og leverer til vores kunder. Dette gør vi i et solidt samarbejde med vores leverandører og producenter, et samarbejde der er meget vigtigt for at kunne stå 100% inde for det leverede produkt.

Hos Østli leverer vi teknisk support til vores kunder via vores værkfører og vores tekniske sælgere der vores kunders første kontakt. Nyinstallationer, servicearbejde og reperationer udfører vi i samarbejde med vores godkendte service partnere landet over. Vores service partnere oplæres og samarbejder tæt med vores værkfører i Nyborg, som også koordinerer alle opgaver og sørger for reservedele sendes ud til de forskellige opgaver.

Køb sliddele

– Find sliddele til dit redskab i vores sliddelsshop

Redskaberne udsættes for ekstreme forhold og stort slid. For at dit redskab til en hver tid skal fungere optimalt og producere optimalt er det vigtigt at sliddelene er skarpe og spidse. Vi tilstræber at lagerføre gængse sliddele til vores egne produkter såvel som andre fabrikater og til konkurrence dygtige priser. Finder du ikke dem du leder efter her på siden, så kontakt os så vi kan finde en løsning.

Østli sliddelsshop

– Kommer snart! …

Montering

– vi følger salget helt til maskinen…

Vi monterer gerne dit nye redskab og udstyr på din maskine. Vi udfører nyinstallationer sammen med vores oplærte servicepartnere og sørger for at redskabet er monteret korrekt og at det er udført med høj kvalitet for lang levetid og sikkerhed. Vi sørger for at udstyret / redskabet er udluftet og at tryk og oliemængde er indstillet ifølge instruktioner fra producenten. Det er meget vigtigt at udstyret / redskabet er indstillet korrekt med henblik på holdbarhed, sikkerhed og reklamationsansvar.

Vi tager også gerne en snak og holder oplæring for maskinfører i service og korrekt og sikker brug af redskabet / udstyret.

Reservedele

– vi hjælper hvis uheldet er ude…

Vi ved hvor vigtigt det er at din maskine kører hele tiden! Derfor fokuserer og forsøger vi hele tiden på at ha de vigtigste reservedel på hylderne i Nyborg, så vi kan rykke ud hurtigt og og hjælpe dig og få det til at køre igen så hurtigt så muligt når uheldet er ude.

Østli reservedelsshop

Vi arbejder på en online bestilling af reservedele, men indtil videre, venligst ring til Stig Nielsen på til.: 3124 2438
0
Your Cart is empty