Arjes Impaktor 250

– Ny lille “Gigant” i Danmark

Arjes Impaktor 250 er en meget fleksibel og alsidig stenknuser bygget til nedrivning og genbrugsindustrien, og tilpasset til professionelle nedrivere og genbrugspladser med små og mellemstore opgaver. Arjes 250, der er bygget på båndrevet undervogn, nedeler og knuser selv de hårdeste materialer som murbrokker, beton, asfalt, natursten m.m.

 • 2-trins knuser med to asynkron roterende og specialdesignede aksler, og sekundær dobbelt kæbeknuser

 • Knuserakslerne for-knuser de grove materialer og føder med jævn hastighed de finere materialer ned til den dobbelte kæbeknuser.

 • Drives af en 220 HP Volvo Penta dieselmotor EU IV / Tier 4 Final – med lavt brændstofforbrug

 • Stor fødekasse og kraftig for-knuser – derfor mindre arbejde med betonknuser / smasher og mere modstandsdygtig mod større metaldele

 • Automatisk reversering beskytter knuserakslerne

 • Meget kompakt bygget og lav vægt – totalvægten er kun 13,5 tons, noget der gør den nem at transportere f.eks. på lastbil med kroglift eller mindre lastbil

 • Hurtig opstilling på arbejdspladsen – med enkel fjernbetjening, hydraulisk justerbart chassis – er klar til brug på kun 2 minutter!

Arjes Impaktor 250 er enkel og billig at flytte med rundt på de enkelte arbejdspladser hvor det er behov for at neddele og knuse beton, asfalt, fliser, teglsten etc. For eventuel genbrug på byggepladsen eller enklere og billigere afskaffelse af overskudsmaterialerne.

Lige nu kan du få den til super intro pris…

Se Arjes Impaktor 250 i arbejde

Interesseret?

Køb Arjes Impaktor 250

til super intropris

Eller udfyld formularen og vi kontakter dig:

  Arjes

  – førende når det kommer til recycling

  Arjes udvikler og producerer en lang række innovative og omkostningseffektive løsninger til genbrugs industrien. Baseret på mere end 30 års erfaring udvikles og produceres Neddelingsanlæg til neddeling af nedrivningsmaterialer, beton, træaffald, biomasse, plastik, papir, metal, husholdnings- og industriaffald og andre materialer. Udover dette designes, udvikles og produceres store komplette sorteringsanlæg, hammermøller og andre specialmaskiner, alle til brug i genbrugsindustrien. – og alt i gennemført Tysk kvalitet og med forståelse for de specielle behov i branchen.

  • Med Arjes “Quick change” neddelingsvalser skiftes hele valse kassetten på ca. 1 time, noget der nedsætter service tiden, samt øger udnyttelsen af maskinen i det man kan ha flere typer valser, og kan meget hurtig omstille maskinen fra at needele f.eks. Biomasse / træaffald til at needele biler/metal skrot, eller til beton, mursten etc. efter behov. Så alt i alt en meget mere fleksibel maskine, der kan udnyttes 100 %

  • Med de hydraulisk justerbare sidekamme kan man regulere udgangsmaterialet, ved at regulere hvor længe materialet forbliver i knuserkammeret.

  • De patenterede neddelervalser “T-Valsen” har bevist op 15% brændstofbesparelse ved netdeling af biomaterialer.

  • Arjes neddelere drives af kraftige Volvo Penta motorer

  Østli Attachments kan tilbyde rådgivning, salg og service af Arjes produktserier og special designede anlæg i tæt samarbejde med fabrikken i Tyskland – kontakt os for yderligere information.

  0
  Your Cart is empty