Østli Attachments præsenterer en ny fejemaskine fra Holms til kompaktlæssere, minilæssemaskiner og traktorer, leveres i bredder 1,5 / 1,85 / 2,15 meters arbejdsbredde.

Holms Duo er en fleksibel fejemaskine, der nemt tilpasses fra at være and standard fejemaskine til at være en opsamlende fejemaskine, ved at den hurtigt og uden brug af værktøj kan udstyres med opsamlingsbeholder, vandingssystem til støvbekæmpelse og ekstra børsteafskærmning.

Brugervenligheden er i top med godt udsyn over kosten og fuld funktionalitet og styring fra førerhuset med kun en ekstra hydraulikfunktion. Med Holms unikke flydelinksystem følger kosten med jævnt børstetryk mod overfladen hældninger og ujævnheder og giver dig det bedste fejeresultat. Flydelinksystemet forlænger også børsternes levetid da de automatisk aldrig bliver overbelastet med for meget tryk mod overfladen.

Ønsker du at se en Holms DUO i funktion? – så har vi en demo enhed i vores udstilling i Nyborg. Men ring først, da den kan være ude og køre hos en anden, som vil se og prøve den.

Ved bestilling af en ny Holms DUO før 30.12.2016 gives 50% rabat på et ekstra sæt børster til din nye Holms DUO

Kontakt Lars Østli for mere information og et godt tilbud

Hent brochure her