• lars

  Lars Østli

  Indehaver
  Lars Østli startede Østli Entreprenørmateriel i 2006 efter 20 år erfaring med Entreprenørmaskiner og udstyr hos Volvo Construction Equipment: 4 år i Norge, 10 år i Australien og senest 6 år i Danmark. Lars ejer Østli ApS og varetager det overordnede salg, salgsadministration og samarbejde med vores leverandører.  
 • stig

  Stig Nielsen

  Daglig leder
  Stig Nielsen er udlært lastvognsmekaniker. Han har arbejdet 10 år i gaffeltruckbranchen, både som montør og servicechef, 4 år som værkfører på et stort busværksted, og senest 4 år i entreprenør branchen. Stig koordinerer service opgaver og varetager reservedels behandling samt daglig ledelse i Nyborg afdelingen.
 • Ebbe Trustrup

  Ebbe Trustrup

  Sælger
  Ebbe Trustrup startede i Østli Entreprenørmateriel i august 2013. Ebbe varetager salg og rådgivning til kunder inden for nedrivning, genbrug og byggebranchen – og meget andet! Ebbe er en meget branchekendt person med mere end 40 års erfaring fra branchen, og en meget stor og bred erfaring fra arbejdet som som montør, værkfører, driftsleder og […]
 • mechanics_1

  Mekaniker

  Teknisk support
  Østli Attachments samarbejder med to servicepartnere, som har adskillige velkvalificerede og dygtige mekanikere ansat med speciale i vores produktsortiment. Bøgely Maskinservice A/S med serviceværksted i Ringsted dækker hovedsagligt området Sjælland med tre veludrustede servicebiler, og udfører nyinstallationer, service og reparationer for Østli Attachments. LJ Industri A/S med serviceværksted og produktionsfaciliteter i Nyborg dækker Fyn og Jylland […]
V

i bestræber os kontinuerligt på, at kunden modtager professionel service-support ved enhver forespørgsel og leverance. Vi er en fleksibel og dynamisk virksomhed, som har en målsætning om at blive din foretrukne leverandør af redskaber, udstyr, sliddele og service.

Service, teknisk support og salg af sliddele til egne produkter samt andre fabrikater er et fokusområde vi kontinuerligt udvikler. Vi er leveringsdygtige af alle typer sliddele til konkurrencedygtige priser. Vi tilstræber at lagerføre gængse sliddele, så vi kan levere hurtigt, når du skal bruge dem.
På vores hjemmeside er der link til vores specialiserede sliddele webshop. Her skulle du gerne finde det, du mangler. Hvis ikke, så kontakt os, så vi kan finde en løsning.!

Sammen med vore nuværende og nye leverandører afdækker og analyserer vi hele tiden kundernes krav, ønsker og behov. Derfor vil vi løbende fremvise nye produkter på vores hjemmeside, på udstillinger og i pressemeddelelser.